Havada Ramazan rekabeti

26 Ağustos 2008 Salı

Havada Ramazan rekabeti
THY, iç hat uçuşlarda yüzde 25 indirim uygulayacak.

İLGİLİ HABER

Süpermarket zincirlerinde kampanya furyası

Pegasus, iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirime gitti.
Atlasjet, Jetmilkart sahiplerini 77 YTL’ye uçuracak
SunExpress, Worldcard’a 3+3 taksit yapıyor
Havayolu şirketleri, Ramazan ayına özel indirim kampanyaları hazırladı. THY’nin başlattığı “Ramazan’da ailenize hasret kalmayın” kampanyasında iç hat uçak biletlerinde yüzde 25 indirim uygulanacak. 1-24 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya dahilinde, THY ve AnadoluJet iç hat seferleri için en az 5 gün önceden alınacak biletlerde yüzde 25 indirim yapılacak.
* Pegasus Havayolları’nın 8-26 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceği kampanyada, tüm iç ve dış hatlarda yüzde 25 indirimle uçulabilecek. Yolcular, iç hatlarda Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Malatya, Mardin, Samsun, Trabzon, Van’a yapılacak uçuşlarda, dış hatlarda ise Ankara, İstanbul ve İzmir’den, Amsterdam, Düsseldorf, Kopenhag, Köln, Londra, Lefkoşa, Münih, Stuttgart ve Zürih’e yapılacak karşılıklı seferlerde kampanyadan yararlanabilecek.
* SunExpress Ramazan ayı boyunca Worldcard sahiplerine 3+3, Maximum sahiplerine ise 3+2 taksit imkanı sunuyor. Şirketin daha önce başlattığı puan uygulaması kapsamında Ramazan ayında yapılacak uçuşlarda yolculara 1 yerine 2 puan verilecek. Ayrıca, Ramazan süresince SunExpress ile seyahat eden 10 kişilik gruba, 1 kişilik bilet armağan edilecek.
* Atlasjet Havayolları’nda Jetmilkart sahiplerine uygulanacak Ramazan kampanyasında yurtiçi uçuş ücretleri her şey dahil 77 YTL’ye alınabiliyor. 8-24 Eylül tarihleri arasında uygulanacak kampanyada, ayrıca Jetmilkart sahipleri her uçuş için 375 yerine 500 jetmil kazanacak.
* Onur Havayolları, Ramazan ayında 3 bin adet bileti kar beklentisi olmaksızın satışa sunacak. Sadece pazar günleri 24 saat süreyle bilet alınabilecek kampanyada, 21 YTL’lik bilet ücretinin yanı sıra 20 YTL yakıt harcı ve 8 YTL hizmet gideriyle birlikte toplam 49 YTL’ye bilet satılacak.

0 yorum: to “ Havada Ramazan rekabeti so far...